Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Kedvenc augusztusban virágzó évelőink
Éltető kert

Kedvenc augusztusban virágzó évelőink

Isola Bella kincsei – teraszokra rendezve
Éltető kert

Isola Bella kincsei – teraszokra rendezve

Mórok öröksége, gótika, reneszánsz és romantika: a portugál Pena-palota és kertje
Éltető kert

Mórok öröksége, gótika, reneszánsz és romantika: a portugál Pena-palota és kertje

Magyarország madarai: a karmazsinpirók
Éltető kert

Magyarország madarai: a karmazsinpirók

Omega-3 bomba, extrákkal: a kövér porcsin az egyik legértékesebb vadzöldségünk
Éltető kert

Omega-3 bomba, extrákkal: a kövér porcsin az egyik legértékesebb vadzöldségünk

Mit ültess a teraszra augusztusban, ha kiégtek a nyár elején ültetett növények?
Éltető kert

Mit ültess a teraszra augusztusban, ha kiégtek a nyár elején ültetett növények?

Virágzik a mályvacserje – nálatok melyik fajta nyílik?
Éltető kert

Virágzik a mályvacserje – nálatok melyik fajta nyílik?

Magyarország madarai: a barázdabillegető
Éltető kert

Magyarország madarai: a barázdabillegető

Miről mesél a berkenyei Panorámakert?
Éltető kert

Miről mesél a berkenyei Panorámakert?

Hasznos tanácsok, hogy sikeres legyen a biokert
Éltető kert

Hasznos tanácsok, hogy sikeres legyen a biokert

Egyik legősibb fűszerünket a főszédelgés ellen is bevetették – a vadköményről
Éltető kert

Egyik legősibb fűszerünket a főszédelgés ellen is bevetették – a vadköményről

A lángvirág lobbanása: a nyárutó kedvenc ehető virága
Éltető kert

A lángvirág lobbanása: a nyárutó kedvenc ehető virága

Anna királyné csipkéjének legendája és a vadmurok gyógyhatása
Éltető kert

Anna királyné csipkéjének legendája és a vadmurok gyógyhatása

Magyarország madarai: a batla
Éltető kert

Magyarország madarai: a batla

Mit kapunk a növényektől a látványon és a tiszta levegőn túl?
Éltető kert

Mit kapunk a növényektől a látványon és a tiszta levegőn túl?

Védett növényeink: az illírek földjén
Éltető kert

Védett növényeink: az illírek földjén

Receptek

Halak

Sós sütemények

Befőzés

Hűsítő desszertek

Hirdetés
Védett madaraink: a barkóscinege
Éltető kert

Védett madaraink: a barkóscinege

Szikár merevperje, az úthálózatainkat kísérő hívatlan vendég
Éltető kert

Szikár merevperje, az úthálózatainkat kísérő hívatlan vendég

A komfortzónán is túl - Marcsi és Claudia új terepen
Éltető kert

A komfortzónán is túl - Marcsi és Claudia új terepen

Paradicsomi paradicsom: a fajtaválasztástól a befőzésig
Éltető kert

Paradicsomi paradicsom: a fajtaválasztástól a befőzésig

Védett növényeink: a fekete lonc
Éltető kert

Védett növényeink: a fekete lonc

Szépsége és gyógyhatása miatt is kedveljük a bodorrózsát
Éltető kert

Szépsége és gyógyhatása miatt is kedveljük a bodorrózsát

A bükkönyök ambivalens világa: a méregtől a kertészeti világszenzációig
Éltető kert

A bükkönyök ambivalens világa: a méregtől a kertészeti világszenzációig

Védett növények: a csipkéslevelű palástfű
Éltető kert

Védett növények: a csipkéslevelű palástfű

Mediterrán fajok, amelyek egyre jobban érzik magukat idehaza
Éltető kert

Mediterrán fajok, amelyek egyre jobban érzik magukat idehaza

A „mezők királynéja”, amely az aszpirint is ihlette: a balzsamos illatú réti legyezőfű
Éltető kert

A „mezők királynéja”, amely az aszpirint is ihlette: a balzsamos illatú réti legyezőfű

Nemcsak szép, de híres is: mit adott a gyűszűvirág a történelemnek?
Éltető kert

Nemcsak szép, de híres is: mit adott a gyűszűvirág a történelemnek?

Pazo de Oca: Galícia legrégebbi barokk kertje
Éltető kert

Pazo de Oca: Galícia legrégebbi barokk kertje

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Mákos csík

Mákos csík

Borbás Marcsi receptje

Finomságok fácánhúsból

Finomságok fácánhúsból

Zsírszegény diétához az egyik legjobb húsféle.

Túrós lepény

Túrós lepény

Borbás Marcsi receptje

Szilvalekváros rugelach

Szilvalekváros rugelach

Borbás Marcsi receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü